En dag i Fårösund.

Som rubriken antyder så blev det på söndagen en liten mysig dag i Fårösund, en del av Gotland som jag personligen besöker ungefär så lite jag kan på ett år. Efter att ha överlevt bilfärden dit i Peter Öhmans trasiga igenimmade mysbil så spelade vi en fight mot Fårösund GOIK. En match som vi vann med knappa 3-0 efter att Fårösund agerat en svårforcerad box i 95% av tiden och haft 3 anfall på 40 minuter.

I den gruppavgörande matchen mot Levide spelade vi ofokucerat och slarvigt men kom ändå undan med 8-2 mot ett Levide som gick runt på 7 gubbar. Vi vinner gruppen före Visby AIK och med en förkrossande målskilldnad på typ 35-7 på 6 matcher. Resultatet innebär en finalmatch mot FC Gute på söndag. Ett FC Gute som dominerat i den andra gruppen och vunnit alla sina matcher.

Hur som helst så gjorde Gardelius en stabil insats i kassen idag och får Kerille.blogg.se:s utmärkelse "Man of the day"... eller nått sånt... han är också officiell skapare av ordet "ekig". En idrottshall som ekar är väldigt ekig.


Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (bara jag som ser):

Din blogg?

Din åsikt:

Trackback