FC Gute spelar kvar i division 2...

FC Gute rider ut säsongens storm och spelar kvar i division 2 även nästa år efter en kvalseger mot Eskilstuna med totalt 3-1. På Vallen idag tog Eskilstuna ledningen redan efter 20 minuter och det såg ganska desperat och nervöst ut även om man kvitterade efter att Kenneth Buddin tagit sig in i straffområdet och frispelat Jacob Sandberg till öppet mål.

I början på andra så var Gute starka men pressades sedan tillbaka av Eskilstuna som inte hade någonting att förlora och kom i anfall efter anfall. Tillslut tog Milan det viktiga beslutet att tillsätta en injektion av energi i och med bytet där Joel Qviberg kom in.

Detta resulterade direkt i ett antal jobbiga löpningar men ett viktigt anfall där Adrean Lindblom tillslut spelade in en boll som gick förbi Qviberg men som istället gav Jacob Sandberg ytterligare ett öppet mål.

2-1 och lugnt på torpet.

Bästa trion idag:

Sebastian Starkenberg, var en såkallad backklippa idag.

Anton Fagerström, hade lugnet (gult kort för att vara för lugn också) och gjorde en fin tv-räddning på Esklstunas kanonskott. Är nog hela säsongens räddning och var även idag väldigt stabil.

Joel Qviberg, gav hela laget energi när han kom in och tog ett par monsterlöpningar.

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (bara jag som ser):

Din blogg?

Din åsikt:

Trackback