Lördag 15.00 i Borgen!

FC Gute har skaffat sig ett resultat som borde vara ointagligt i "Borgen" och ett stort credd till Gotlands Tidningar som fixat en framsida på måndagsbilagan som faktiskt hade den där "Aftonbladet-touchen"! Hur som helst så har man nu 1 mål att gå på och förutom avsaknaden av Micke Åskoogh så har Gute ingenting negativt att ta fram. Snarare tvärtom.

Det är ett angenämt problem som det så fint heter, för Milan har numera svårt att ställa upp sin "elva". P.g.a. den formtopp som uppenbarade sig i hela laget (och främst Starkenberg) mot Assyriska (5-1) så fick Kevin Wickman i helgen inte plats i startelvan längre. Då har Kevin ändå varit en av de bättre spelarna sett över hela året. Joel Qviberg är också en offensiv kraft som har varit bra de matcher jag sett, men som inte får plats att användas förrän i slutet av matcherna. Mycket på grund utav att Kenneth Buddin växt fast som ordinarie ända sen han gjorde de där två målen på Vallen och Gute började sin svit.

På lördag klockan 15.00 på Vallen spelar Gute sin sista och sin viktigaste match för säsongen och jag tror att vilka 11 spelare som än börjar så kommer de att vara riktigt mördartaggade och forcera ner Eskilstuna. Men det kommer att vara nervöst som en sexdebut på läktaren, för vad som helst kan hända!

Ett tidigt rött kort, en missad brytning, ett friläge, en skada. ALLT kan hända och det är små marginaler!

Kämpa!


(Foto:
Tobias Wallström GA)





Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (bara jag som ser):

Din blogg?

Din åsikt:

Trackback