FFFF V.13

5. SYRIANSKA

När Djurgården inte levererar varken på is eller gräs och Liverpool fullständigt skämmer ut sig så får man vara glad för skrällarna. Man får heja på Brynäs bara för att Färjestad får spö till exempel. Men den härligaste skrällen i helgen bjöd ändå Syrianska på som tvålade dit "Real Göteborg"!



4. LIFE

Kvällstidningarna säljer ut en serie som är sjukt sevärd. Life är ett gäng avsnitt som gick på SVT tidigare där man med ihärdig filmteknik fått fram helt unika filmsekvenser på djur och natur. Fantastiskt berättat!



3. KINNERSTUGAN

Helgen gick i terränglöpningens tecken med ett besök på både Kinnerstugan och Svaidestugan. Terränglöpning är sjukt mycket roligare än att bara springa rakt fram i Visby och av dem båda ställena så är Kinner en given vinnare. Spåret är oerhört kuperat och framförallt delen längs klippkanten är mycket bra!

2. FÖRSTA APRIL

Första april är en oerhört mysig dag. Det gäller bara att vara först ut och slå hårt mot dem som precis vaknat och inte hunnit gardera sig. Här finns förövrigt en soft sida med
årens bästa aprilskämt..

1. VÅFFELREVOLUTIONEN

Veckans bästa måste vara den fantastiska våffelrestaurangen "Waffelos del á Smitterbergós" i Klintehamn som i lördags levererade mig dem bästa våfflorna jag någonsin ätit. Räkor, créme fraiche, rom, dill... åh så jäkla goda dem matvåfflorna var... Skulle nog kunna äta dem varje dag!



F. DJURGÅRDEN HOCKEY

Jaha... kanske man skall åka över med Linn när hon pluggar och se bortafighterna i Oskarshamn?


Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (bara jag som ser):

Din blogg?

Din åsikt:

Trackback