GA-cup.

Efter att ha haft marginalerna på vår sida gick vi (Dalhem 2) tillslut till finalspel som gruppsegrare via två vinster och en oavgjord. I de båda segermatcherna så vände vi 1-0 underlägen till 2-1 och trots att vi inte spelade något bländande spel så hade vi kul och jobbade matcherna igenom.

Mycket trevligt att jag fick agera ena "vingen" tillsammans med Johan Dahlbom, det fanns mycket ytor i alla matcherna och det är grymt mycket roligare att yra runt målgården offensivt än defensivt. Bjöd på ett litet godismål i första matchen mot FG86 men Jacob Gardell var för snål i sekretariatet och bjöd inte på "matchens lirare". Dåligt! I övrigt hade jag en fin kväll med mycket spring i benen.

Nu får vi möta FC Gute 3 och 4 i finalspelet. Finalspel som känns lite Pojkar 10 år. Så som vi har spelat hittills så vinnner vi troligtvis inte, men vi har mer att plocka fram så håll i hatten och besök Södervärnshallen med start 17.10, söndag! 

I övrigt så hade FC Gute lekstuga i herrar A, Copa gjorde precis vad dem behövde och tog säkra pinnar, Chrille Johansson bjöd på fotbollsgodis i VAIS och Dalhem 1 levde inte upp till förväntningarna och skickades ut ur turneringen.


Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (bara jag som ser):

Din blogg?

Din åsikt:

Trackback