Transfers.

Tre tyngre övergångar har skett inom den Gotländska fotbollsvärlden.

Joakim Lindgren lämnar återigen FC Gute, denna gång för
FC Copa och fyller därmed på med ytterligare Gutekraft till det redan slagkraftiga laget med bl.a. Dante Engström, Daniel Backeus, Tobbe Ahlqvist och Jonas Nygren. FC Copa har slutat 6:a-5:a-3:a de senaste säsongerna och borde väl vara det fjärde laget att mäta sig i toppen tillsammans med Visby AIK, FC Gute B och Dalhem IF.



Sedan är det Levidesönerna Jimmy Orleifsson och Peter Öhman som tillsammans tränat med FC Gute och som båda två har skrivit på för kommande säsong. Peter Öhman kommer att bli mycket spännande att se på Gutavallen då han är ett yrväder utan dess like som kommer att tagga till rejält av att spela på en högre nivå. Redan i år så skulle Öhman ha behövts kastas in i vissa matcher där anfallsspelet låste sig totalt.

Orleifsson i sin tur blir ett mycket bra komplement till Starkenberg (om denne stannar kvar) i mittlåset. Orleifsson känns som en stabil mittback att luta sig tillbaka mot och med tanke på Micke Åskooghs avhopp så lär Orleifsson säkert få prova på mittfältspositionen i någon träningsmatch.


Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (bara jag som ser):

Din blogg?

Din åsikt:

Trackback