Äntligen är EM igång!




Är det inte härligt att EM-karusellen äntligen har startat och att man en helt vanlig tråkig dag i alla fall kommer att kunna se fram emot lite småtrevlig fotboll på kvällen? I dem öppnande fyra matcherna så har vi ju redan bjudits på en otroligt svängig öppningsmatch, två starka favoriter till avancemang och en otrolig skräll!

I öppningsmatchen mellan Polen och Grekland böljade det ordentligt, tveksamma domslut, två utvisningar, en missad straff, en hemmanationshjälte och en grekisk prestation. Tyskland och Ryssland tog varsit steg mot avancemang och framförallt Ryssland såg otroligt starka och roliga ut. 

För topptippade och VM-tvåan Holland
blev det dock bakslag direkt mot Preben och Preben i det danska maskineriet som nu har slagläge mot Tyskland och Portugal för att ta sig vidare från dödens grupp. Riktigt kul getingbo där Holland säkert kan repa sig och göra det riktigt riktigt spännande! Är Portugal och en av EM:s giftigaste spelare Ronaldo körda nu? Jag hoppas lite på det eftersom jag hatar Pepe. Inget annat.

Så till kritan, EM-tipset!

INGEN träffade rätt på Danmark,
men vi har två presoner som lyckats kryssa in de andra tre matcherna och det är Simon Arvidsson och VIAK-målvakten Victor Svensson som därmed har satt fart som ledare.


Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (bara jag som ser):

Din blogg?

Din åsikt:

Trackback