Djuplunda Open

Publiken som hade tagit sig till Djuplunda Centre Court och Djuplunda Open för att bevittna den högt uppsnackade dubbelmatchen mellan Al-Asadi/Hederfeld och Stillman/Håkansson var.... obefintlig! Kanske var detta lika bra då det 3 timmar långa spelet var under all kritik eftersom det då och då rådde brist på teknik, finess och koncentration. Man måste dock räkna in att detta var det allra första framträdandet för året efter en lång vintersäsong där alla vilat sig i tennisform.

Redan tidigt i matchen fastslogs det att matchen skulle bli en mental kamp där psykningar, trash-talk och glädjeskrik blev stora faktorer. Allt för att sänka motståndarnas självförtroende och vinna!

Skall man summera tre timmars tennis så kan man säga att Hussein och undertecknad gjorde processen kort med Team Stillman/Håkansson. Inte ett förlorat servegame i vårt lag och egentligen var det bara i andra set som motståndarlaget fick vårt självförtroende att svajja en stund. Dem själva påstod sig ha stora problem med Husseins "långsamma" spel, att bollarna var för hårda och "att Husse gjorde att dem tappade fokus".

En trevlig säsongsstart och kul att debutse Ulf Stillman på courten!

Al-Asadi/Hederfeld - Håkansson/Stillman
3-0
(6-2)(6-4)(6-2)


Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (bara jag som ser):

Din blogg?

Din åsikt:

Trackback