Nu är fotbollssäsongen igång!

Hangvar bjöd på starkt motstånd på Dalhem IP. Vi i Dalhem hade mängder med chanser men trots det så var det Hangvar som hade två straffar med sig och ledde med 0-1 långt in i andra halvlek. På bänken blev det mer och mer nervöst och det såg tungt och svårspelat ut, men tillslut lossnade det och jobbet började ge utdelning. Matchen vändes till 2-1 och allt som betydde något var tre poäng.

Personligen satt jag på bänken men fick i alla fall komma in sista kvarten, vara med om vändningen och göra division-4-debut efter ett års frånvaro...

Fardhem IF hade väl efter två förluster i dem inledande omgångarna nått den punkt där ungefär alla hade dömt ut dem. Då svarar man respektabelt med att krossa Råsunda på bortaplan. Så kan Fardhem börja producera trepoängare nu?

FC Gute är ute på en kryssning, tre raka, vilket gör dem obesegrade men utan någon trepoängare. Det kommer!

Klintehamn tog en viktig debutseger mot Närsorkarna, så jag var tvungen att häckla kaxige Smitterberg i När.

Fårösund dammade dit FC Gute B trots att dem hade god förstärkning från A-truppen. Sebastian Nyström och Rasmus Edwardsson gjorde bägge comeback efter skador, skönt att höra. Men att åka ända ut till Fårösund för att förlora med 3-0 är något av det mentalt jobbigaste man kan göra på fotbollsgotland.

FC Copa slog Visby AIK i det allra första toppmötet i fyran. Jag tror att FC Copa blir fruktansvärt jobbiga att möta i år, speciellt nu när man har med sig sin första spelare med fart och fläkt, Hussein Al-asadi, som alla andra rävar kan slå sina bollar på.

Ikväll, FC Gute - Dalhem på konstgräset, synd att man jobbar.

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (bara jag som ser):

Din blogg?

Din åsikt:

Trackback